Valentijn
Hoeve Dewalleff stelt u zijn Valentijns menu voor,
beschikbaar van vrijdag 11 februari tem maandag 14 februari.
Menu
Vurige bubbels & amuse
*
Rosace van kreeft, avocado, mayonaise van daslook
*
Zeetongfilet, duizendblad, bladspinazie, kreeftenbéarnaise
*
Skreihaasje, puree van butternut, grijze garnaal
of
Kalfsfilet, jus van Madeira, kroketje van kalfsblanquette en girolles, puree van butternut
*
Mokka-ijs, crumble, mascarpone room
*
Koffie en versnaperingen
Volledig menu : 70,00 €
Met assortiment wijn : 95,00 €
Verkort menu zonder zeetong: 55,00 €
Met assortiment wijn : 75,00 €
Prijzen BTW en dienst inbegrepen
Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod
Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.