Lees meer

Menu

Menu

Terrine van ganzenlever, confit van rode ui, brioche – € 20,00
*
Duizendblad, tomaat basilicum, geroosterde gamba – € 20,00
*
Hindefilet, citrus, groene kool, crispis – € 30,00
of
Duif op grootmoeders wijze, erwtjes, butternut – € 30,00
of
Heilbot Dugléré – € 30,00
*
Peer Belle Hélène- € 8,00
of
Pannenkoek op Normandische wijze – € 8,00

***

Volledig menu – € 65,00 – met aangepaste wijnen – € 90,00
Met één voorgerecht – € 48,00 – met aangepaste wijnen – € 68,00

***

à la carte

Soepen

  • Dagsoep – € 8,00

Voorgerechten

  • Vitello tonnato – € 15,00
  • Artisanaal gerookte zalm met mierikswortel – € 18,00

Hoofdgerechten

  • Ossenhaas “Bleu des Prés”, Bordelaise – € 30,00
  • Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 30,00
  • Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
  • Biozalm à l’armoricaine – € 25,00

Desserts

  • Dame  Blanche – Crème Brûlée    € 8,00

Prijzen BTW en dienst inbegrepen

Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod

Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.

Hoeve Dewalleff

Het ideale adres voor al uw feestelijke aangelegenheden in een prachtig decor.