Lees meer

Menu

We kijken er naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen in ons restaurant. Gezien de beperkende maatregelen is het sterk aangewezen op voorhand te reserveren (tot maximum 10 personen). Bij het toekomen zal u naar uw tafel begeleid worden. Bij verplaatsingen zoals naar het toilet wordt aangeraden een mondmasker te dragen, bij uw gezelschap aan tafel is dit niet nodig. We vragen u de opgelegde regels strikt op te volgen.

Met onderstaande gerechten kan u zelf naar wens uw menu samenstellen.

Soep:

  • Crème Agnes Sorel – € 7,00
  • Bisque van langoustines – 12,00€

Voorgerechten:

  • Vitello tonnato – € 15,00
  • Tartaar van Belgisch witblauw, carpaccio van trostomaat, king krab – € 18,00
  • Carpaccio van tomaat, mozzarella di bufala – € 15,00
  • Duizendblad, tomaat, gegrilde gambas – € 20,00
  • Filet van zeebaars, crème van Parmezaan, kroketje van grijze garnaal – € 18,00

Hoofdgerechten:

  • Kalfsfilet, op grootmoeders wijze, seizoens groentjes – € 25,00
  • Ossenhaas “blue des prés”, Stroganoff – € 25,00
  • Krokante kalfszwezerik, sausje van calvados – € 28,00
  • Filet van Mechelse koekoek, fine champagne – € 20,00
  • Kabeljauwhaasje dijonaise – € 25,00
  • Gebakken zeetong meunière, geroosterde groentjes – € 30,00
  • Tournedos homardine € 35,00

Desserten:

  • Amandel bisquit, Crème mandarin, framboos – € 7,00
  • Chocolade Moëlleux, vanille ijs – € 7,00
  • Dame blanche – € 7,00
  • Koffie en versnaperingen – € 5,00

Prijzen BTW en dienst inbegrepen

Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod

Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.

Hoeve Dewalleff

Het ideale adres voor al uw feestelijke aangelegenheden in een prachtig decor.