Menu
Menu
Tartaar van ossenhaas en kreeft, structuren van oude tomaatsoorten – € 20,00
*
Sint-Jacobs noot, jonge prei – € 20,00
*
Dunne lende van kalfs, mini kroketje van – € 30,00
zwezeiken, kalfsjus, knolselder
of
Lengfilet, Ostendaise – € 30,00
*
Panna Cotta, witte chocolade, frambozen – € 8,00
of
Aardbeien Romanoff – € 8,00
***
Volledig menu – € 65,00 – met aangepaste wijnen – € 90,00
Met één voorgerecht – € 48,00 – met aangepaste wijnen – € 68,00
***
à la carte
Soepen
- Dagsoep – € 8,00
Voorgerechten
- Vitello tonnato – € 15,00
- Gerookte zalm garni – € 18,00
Hoofdgerechten
- Ossenhaas “Bleu des Prés”, pepersaus – € 30,00
- Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 30,00
- Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
- Biozalm à l’armoricaine – € 25,00
Desserts
- Dame Blanche – Crème Brûlée € 8,00
Prijzen BTW en dienst inbegrepen
Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod
Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.