Lees meer

Menu

Een restaurant bezoek kan volgens de huidige COVID-19 maatregelen enkel op het terras met een maximum van 4 personen (tenzij van hetzelfde gezin) op vrijdag, zaterdag en zondag

Menu

San Danielle ham, oude variëteiten tomaat, pesto, meloen – € 18,00
*
Zeebaars, crème parmigiano, grijze garnaal – € 18,00
*
Lomo Iberico dijonaise – € 25,00
of
Kabeljouwhaasje dijonaise- € 28,00
*
Vanille ijs, aardbeien, koude zabaglione – € 8,00
***
Volledig menu – € 60,00
Met één voorgerecht – € 45,00
***

à la carte

Soepen

  • Dagsoep – € 8,00

Voorgerechten

  • Vitello tonnato – € 15,00
  • Artisanaal gerookte zalm met mierikswortel – € 18,00
  • Oude variëteiten tomaat en buffel mozzarella – € 18,00

Hoofdgerechten

  • Ossenhaas “Bleu des Prés”, Stroganoff of pepersaus – € 25,00
  • Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus, gebakken jonagold – € 30,00
  • Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 20,00
  • Gehaktballetjes op Luikse wijze of tomatensaus – € 16,00
  • Kalfsfilet op grootmoeders wijze – € 25,00
  • Vol au vent royal – € 18,00
  • Biozalm à l’armoricaine – € 20,00

Desserts

  • Chocomousse – Tiramisu – Ferrero – Dame  Blanche – Sorbet Kolonel    € 8,00

Prijzen BTW en dienst inbegrepen

Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod

Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.

Hoeve Dewalleff

Het ideale adres voor al uw feestelijke aangelegenheden in een prachtig decor.