Menu

Menu

Rosace van kreeft, roze pompelmoes – *€ 25,00
*
Pancioti van sint jacobsnoot, crème van Parmezaan – *€ 25,00

*
Duo van kalffilet en zwezerik, shiitake – *€ 35,00
of
Kabeljauwhaasje, gestoofde prei – *€ 30,00
of
Lomo Iberico, gegrilde groentjes, pickelschoron – *€ 35,00
*
Dessertkeuze aan de kaart

Volledig menu :                                             € 70,00
Verkort menu (met één voorgerecht):          € 55,00
prijs menu gerechten à la carte

à la carte

Soepen

  • Dagsoep – € 8,00

Voorgerechten

  • Vitello tonnato – € 18,00
  • Gemarineerde zalm, avocado, kerstomaat – € 25,00
  • Garnaalkroket 1 stuk/2stuks – € 16,00/€ 20,00

Hoofdgerechten

  • Ossenhaas, pepersaus – € 35,00
  • Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 35,00
  • Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
  • Zalm à l’armoricaine – € 25,00
  • Gebakken zeetong, citroenboter – € 40,00

Desserts

  • Dame  Blanche – € 8,00
  • Crème Brûlée grand marnier – € 8,00
  • Aardbeien, vanille bourbon – € 8,00
  • Taartje van framboos, vanille ijs – € 8,00
  • Sorbet colonel – € 10,00

Prijzen BTW en dienst inbegrepen

Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod

Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.

Hoeve Dewalleff

Het ideale adres voor al uw feestelijke aangelegenheden in een prachtig decor.