Menu

Geen à la carte op 14, 17 en 18 februari

Menu

Guanciale senape, tartaar van kalfsfilet, avocado
*
Ravioli van Sint Jacobs noot en scampi, kreeften coulis
*
Gegrilde ossenhaas, choronsaus, pommes pont-neuf
of
Skreihaasje, prei, mousseline
*
Chocolade moelleux, vanille ijs
of
Crème van mascarpone, lemon curd, mousse van witte chocolade
*
Koffie en versnaperingen

Volledig menu :                                    70,00 €
Met assortiment wijn :                        100,00 €

Verkort menu (met één voorgerecht):          55,00 €
Met assortiment wijn :                         80,00 €

à la carte

Soepen

  • Dagsoep – € 8,00

Voorgerechten

  • Vitello tonnato – € 18,00
  • Gemarineerde zalm graved lax – € 25,00

Hoofdgerechten

  • Ossenhaas, pepersaus – € 35,00
  • Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 35,00
  • Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
  • Zalm à l’armoricaine – € 25,00

Desserts

  • Dame  Blanche – € 8,00
  • Crème Brûlée grand marnier – € 8,00
  • Crème van mascarpone en Bailey’s – € 8,00
  • Sorbet colonel – € 10,00

Prijzen BTW en dienst inbegrepen

Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod

Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.

Hoeve Dewalleff

Het ideale adres voor al uw feestelijke aangelegenheden in een prachtig decor.