Menu
Menu
Burrata, oude tomatensoorten, pesto – € 25,00
en/of
Gemarineerde zalm graved lax, tomaat, avocado – € 25,00
en/of
Gamba, gebakken rijst, saus gochujang – € 20,00
*
Parelhoen, kersen, geprakte bloemkool – € 25,00
of
Tagliata van ossenhaas, parmezaan, chimichurri – € 35,00
of
Kreeft thermidor – € 35,00
*
Dessertkeuze aan de kaart
***
Volledig menu – € 70,00
Met één voorgerecht – € 55,00
à la carte
Soepen
- Dagsoep – € 8,00
Voorgerechten
- Vitello tonnato – € 18,00
- Gerookte zalm garni – € 20,00
Hoofdgerechten
- Ossenhaas, pepersaus – € 35,00
- Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 35,00
- Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
- Zalm à l’armoricaine – € 25,00
- Rogvleugel, kapertjes, botersaus – € 30,00
Desserts
- Dame Blanche – € 8,00
- Crème Brûlée grand marnier – € 8,00
- Panna cotta, mascarpone, caramel – € 8,00
- Sorbet colonel – € 10,00
- Stilton, porto – € 10,00
Prijzen BTW en dienst inbegrepen
Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod
Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.