Menu
Menu
Pastrami, mediteraanse crunchi salade – *€ 25,00
*
Panciotti van Sint Jacobs noot en scampi, kreeften coulis – *€ 25,00
*
Lamsfilet, geroosterde groentjes – *€ 35,00
of
Waterzooi van Mechelse koekoek en asperges – *€ 30,00
of
Skreihaasje Nantua – *€ 30,00
*
Dessertkeuze aan de kaart
Volledig menu : € 70,00
Verkort menu (met één voorgerecht): € 55,00
* prijs menu gerechten à la carte
à la carte
Soepen
- Dagsoep – € 8,00
Voorgerechten
- Vitello tonnato – € 18,00
- Gemarineerde zalm met asperges – € 25,00
Hoofdgerechten
- Ossenhaas, pepersaus – € 35,00
- Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 35,00
- Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
- Zalm à l’armoricaine – € 25,00
Desserts
- Dame Blanche – € 8,00
- Crème Brûlée grand marnier – € 8,00
- Crème van mascarpone met aardbeien – € 8,00
- Sorbet colonel – € 10,00
- Chocolade moelleux, vanille ijs – € 8,00
Prijzen BTW en dienst inbegrepen
Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod
Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.