Lees meer

Menu

Met onderstaande gerechten kan u zelf naar wens uw menu samenstellen.

Soep:

  • Dagsoep – € 7,00
  • Bisque van langoustines – 12,00€

Voorgerechten:

  • Vitello tonnato – € 15,00,
  • Terrine van ganzenlever, confituur van vijgen – € 18,00
  • Tartaar van kalfs, langoestines – € 18,00
  • Gegratineerde sint Jacobsnootjes – € 20,00
  • Gebakken eendenlever, jonagold – € 18,00
  • Filet van zeebaars, crème van Parmezaan, kroketje van grijze garnaal – € 18,00

Hoofdgerechten:

  • Patrijs Perigourdine – € 25,00
  • Filet van hert, Bordelaise – € 30,00
  • Kalfsfilet, fine champagne – € 25,00
  • Chateaubriand béarnaise – € 25,00
  • Krokante kalfszwezerik, sausje van calvados – € 28,00
  • Kabeljauwhaasje dijonaise – € 25,00
  • Gebakken zeetong meunière, geroosterde groentjes – € 30,00

Desserten:

  • Dessert ferrero – € 7,00
  • Lauw appeltaartje, vanille ijs – € 7,00
  • Dame blanche – € 7,00
  • Koffie en versnaperingen – € 5,00

Prijzen BTW en dienst inbegrepen

Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod

Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.

Hoeve Dewalleff

Het ideale adres voor al uw feestelijke aangelegenheden in een prachtig decor.