Menu

Menu

Burrata, oude tomatensoorten, pesto – € 25,00
en/of
Gemarineerde zalm graved lax, tomaat, avocado – € 25,00
en/of
Gamba, gebakken rijst, saus gochujang – € 20,00
*
Parelhoen, kersen, geprakte bloemkool – € 25,00
of
Tagliata van ossenhaas, parmezaan, chimichurri – € 35,00
of
Kreeft thermidor – € 35,00
*
Dessertkeuze aan de kaart

***

Volledig menu – € 70,00
Met één voorgerecht – € 55,00

à la carte

Soepen

  • Dagsoep – € 8,00

Voorgerechten

  • Vitello tonnato – € 18,00
  • Gerookte zalm garni – € 20,00

Hoofdgerechten

  • Ossenhaas, pepersaus – € 35,00
  • Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 35,00
  • Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
  • Zalm à l’armoricaine – € 25,00
  • Rogvleugel, kapertjes, botersaus – € 30,00

Desserts

  • Dame  Blanche – € 8,00
  • Crème Brûlée grand marnier – € 8,00
  • Panna cotta, mascarpone, caramel – € 8,00
  • Sorbet colonel – € 10,00
  • Stilton, porto – € 10,00

Prijzen BTW en dienst inbegrepen

Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod

Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.

Hoeve Dewalleff

Het ideale adres voor al uw feestelijke aangelegenheden in een prachtig decor.