Lees meer

Menu

Aperitief en hapje

•••

Tartaar van ossenhaas, ganzenlever en King krab – € 23,00
en/of
Gebakken Sint Jacobsnoot en gamba – € 23,00

•••

Filet van hert, bordelaise saus – € 30,00
of
Kalfszwezerik, Dijonmosterd en honing – € 30,00
of
Grietbot, kreeftencoulis – € 30,00

•••

Assortiment nagerechten van het huis – € 8,00

•••

Koffie en versnaperingen – € 5,00

 

Volledig menu (met twee voorgerechten): € 65,00

Met assortiment wijn: € 90,00

Met assortiment prestige wijn: € 105,00

•••

Verkorte menu (met 1 voorgerecht): € 55,00

Met assortiment wijn: € 75,00

Met assortiment prestige wijn: € 90,00

•••

Prijzen BTW en dienst inbegrepen

Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod

Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.

Hoeve Dewalleff

Het ideale adres voor al uw feestelijke aangelegenheden in een prachtig decor.