Menu

Aperitief en hapje


Rosace van kreeft, grape fruit – € 23,00
en/of
Gebakken sint Jacobsnootjes en gamba – € 23,00


Hart Kalfszwezerik, Dijon mosterdsaus met honing – € 30,00
of
Eendenfilet met citrus – € 30,00
of
Grietbotfilet, nantua – € 30,00


Chocolademousse met praliné en Mandarin Napoléon – € 8,00
of
Lauw appeltaartje, sorbet van Granny Smith – € 8,00


Koffie en versnaperingen – € 5,00

Volledig menu (met twee voorgerechten): 65,00
Met assortiment wijn: 90,00

Verkorte menu (met 1 voorgerecht): 55,00
Met assortiment wijn: 75,00

Prijzen BTW en dienst inbegrepen


Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod


Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.